Kısa Mesajla bilgilendirme hakkında Kulüplerimize Duyuru

 

Kulüplerimiz ile iletişimin arttırılması ve güncel bilgilerin anlık olarak doğru kişilere ulaşması açısından Ankara Basketbol İl Temsilciliği olarak yeni bir bilgilendirme yöntemine geçilecektir.
 
Bu bilgilendirme yöntemi kulüplerin ilgili kategorideki takımlarının yetkililerinin cep telefonu numaraları toplanarak toplantı, müsabaka değişikliği, müsabaka iptali vb tüm konularda kısa mesaj ile anlık bilgi verilmesi yöntemine dayanmaktadır.
 
Cep telefonlarınıza tarafımızdan yollanacak Kısa mesajların başlığı cep telefonu operatörlerinin ortak karakter sayısı olan 11 karakterden oluşturulmuş olup cep telefonlarınızda kısa mesaj başlığı  “TbfAnkİlTem” olarak görünecektir.
 
Web sitemizin Dökümanlar sekmesinde bulunan “Kısa Mesaj Bilgi Formu” excel dosyasını indirerek ilk sayfasında bulunan örnekler ve açıklamalar doğrultusunda aynı dosya içerisinde bulunan Sayfa 2 de bulunan boş formu doldurup 1 Şubat 2016 Pazartesi günü Saat:18:00’a kadar tuncy@tbf.org.tr adresine mail yoluyla ulaştırmanızı önemle rica ederiz. 6 Şubat 2016 tarihinden itibaren Kulüplerimiz ile tüm irtibat bu sistem üzerinden yapılacak olup formu doldurmayan kulüplerimiz müsabaka değişikliklerinden Kısa Mesaj yoluyla haberdar olamayacak ve müsabakanın 24 öncesine kadar fikstürü kontrol etmekle yükümlü olacaklardır.
 
Kısa Mesaj Bilgi Formu için tıklayınız.