Hakem ve Masa Görevlilerimize Yönelik Eğitim Çalışması hakkında

 

24 Mayıs 2016 tarihinde İletişim Uzmanı Nilsen Özbarlas tarafından Hakem ve Masa Görevlilerimiz yönelik eğitim çalışması yapılacak olup, tüm hakem ve masa görevlilerimizin katılımı beklenmektedir.

 

Yer      : Ankara Spor Salonu / Basın Toplantı Odası

Tarih   : 24 Mayıs 2016

Saat    : 20:30 – 22:30

 

 

Nilsen Özbarlas Kimdir ?

 

Nilsen Özbarlas iki kültürü, bir arada yaşıyor; Alman-Türk geçmişi ile, farklı kültürlere açık bir kişiliğe sahip. Bu nitelikleri ile de kültürler arası görevler söz konusu olduğunda, doğru tercih olma özelliğini taşıyor.

 

"Üretim, satış ve hizmet sağlayıcı organizasyonlarda, davranışların, süreçlerin ve sistemlerin iyileştirilmesi" son 19 yıldır, artan önem ile, iş odağını oluşturmakta. Türkiye’de uluslararası faaliyet gösteren kuruluşların, katma değer yaratmaya yönelik, günlük müşteri ilişkilerinde, çeşitli Kulüp ve Derneklerin kuruluşlarında, takım ruhunun önemi ortaya çıkması ile birlikte, Türkiye’de takımdaşlık eğitimlerinin ve iç ileitşim konseptlerinin ilk uygulayıcılarındandır. Bu kapsamda kuruluşların kulüplerine, servis gruplarına, spor kulüplerine ve odalara, koçluk ve danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

İletişim, üretim/satış/servis zinciri yönetimi, takım çalışması, vizyonel/stratejik planlama, süreçlerde sürekli iyileştirme, değişim yönetimi, müşteri ilişkileri ve bağlılık yönetimi, müşterileri ve kendisi için uzmanlık yapı taşları için örneklerdir.

 

Uzun yılların deneyimi ile (bugüne kadar 100 üzerinde Kuruluş, 40.000 üzerinde katılımcıya ulaşmıştır) stratejik yaklaşım, personelin yetkinliği, müşteri ilişkilerinin yapılandırılması, yönetim ekibi için koçluk ve lider geliştirme programları ile, konusunda teorik olduğu kadar pratiğe dayalı, yaşayarak öğrenme araçlarını da etkin kullanmakta. Aynı zamanda Alman bir eğitim kurumunun (MTI) danışmanı olarak, uluslararası projelere destek vermekte.

Nilsen Özbarlas, bilgi ve deneyimlerini, sosyal sorumluluk kapsamında, Türkiye ve yerel gündem hk. yayın yapan bir haber sitesinde, köşe yazarı olarak, düzenli olarak toplum ile de paylaşmaktadır. Ayrıca, yeni nesillerin kariyer planlamasına ve gelişimine katkı sağlayacak, çok sayıda eğitim ve geliştirme programlarına da, gönüllü olarak katılmaktadır.