Spor Toto Basketbol Türkiye Turu Başlıyor!

City promotion_Ankara_25.05.16_001

 


Türkiye Basketbol Federasyonu resmi organizasyonu olan Spor Toto Türkiye turuyla basketbol evinize geliyor. Sürpriz ödüller, yarışmalar, basketbol maçları ve temel basketbol eğitimiyle dolu bir organizasyon sizleri bekliyor. Gün boyu sürecek organizasyonda siz de yerinizi alın, hem taraftar programının bir parçası olun hem de unutulmaz bir gün geçirin. Yarın (26 Mayıs Perşembe) Ankaradayız ­! Saat 16.00'da Ankara Spor Salonu'nda buluşmak üzere.

Türk Basketbolunda Kırmızı Beyaz Dalgalar dönemi başlıyor. Milli Takımlarımıza desteğini göstermek isteyen herkes Kırmızı Beyaz Dalgalar taraftar programının bir parçası olup, sürpriz ödüller ve fırsatlara sahip olabilir. Yarın (26 Mayıs Perşembe) saat 16.00'da Ankara Spor Salonunda buluşuyoruz!

Avrupa’nın en büyük basketbol organizasyonu Eurobasket2017 Türkiye’de. Milli Takımımıza tam destek zamanı. Eurobasket 2017 yolunda siz de Kırmızı Beyaz Dalgalar taraftar programının bir parçası olup unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Yarın (26 Mayıs Perşembe) saat 16.00'da hepinizi Ankara Spor Salonu'ndaki Spor Toto Basketbol Türkiye Turu etkinliğine bekliyoruz.