Aselsan Türkiye Şampiyonu

 

 

Kurumlararası Basketbol Ligleri Türkiye Şampiyonası’nda final maçında rakibi Valeo’yu 69-49 mağlup eden Aselsan şampiyonluğa ulaştı. Şampiyonanın “En Değerli Oyuncusu” ödülünü ise Aselsan takımında forma giyen Alper Toper aldı.

 

 

Final maçının ardından düzenlenen kupa töreninde şampiyonluğa ulaşan Aselsan takımına kupa ve madalyalarını CBL Ankara Kurucusu Ersin Eroğlu ile birlikte Aselsan Yöneticisi Mehmet Şahin verdi. İkinci olan Valeo takımı madalya ve kupasını Bursa CBL Kurucusu Mesut Gökçe’nin elinden alırken, üçüncü olan Karsan takımına ise kupa ve madalyalarını CBL İstanbul Kurucusu Emre Atalay verdi.

 

 

Şampiyonanın “En Değerli Oyuncusu” seçilen Aselsan takımının oyuncusu Alper Toper ödülünü Mesut Gökçe verdi. Sayı Kralı Valeo takımından Ersel Kamber olurken ödülünü Mesut Gökçe’nin elinden aldı. Asist Kralı olmayı başaran Aselsan takımının oyuncusu Alper Toper’e ödülünü Ersin Eroğlu verirken, Ribaund Kralı olan Aselsan takımının oyuncusu Kadir Karslı ödülünü Emre Atalay’ın elinden aldı.

 

 

Antalya’da 3 gün süren organizasyona destek veren Yaşam Hastaneleri, Kesit Tur ve Antalya Basketbol İl Temsilciliği’ne de desteklerinden ötürü kurucular tarafından teşekkür plaketi verildi.