Telafi Sınavı Duyurusu

 

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde il - aday hakemleri ve masa görevlilerimiz TBF Akademi üzerinden kayıtlarını gerçekleştirmişler ve sınavlarını tamamlamışlardı.  

 

Başvuru tarihlerini kaçıran Aday veya İl Hakemi (Mevcut) ve Masa Görevlisi (Mevcut) için başvuru tarihleri 05 – 09 Ekim 2020’dir. Ön başvuruda bulunacak kişilerin ön başvuru sırasında kendilerine ait ve kullanmakta olduğu bir mail adresi yazmaları önemle rica olunur. Bir mail adresi ile birden fazla kayıt yapılamamaktadır. Hakemlerinizin ön başvuru sırasında dikkat etmeleri gereken diğer bir bilgi ise “bulunduğu il” bilgisidir. Sınav sonuçları bulunduğu il bilgisinde belirtilen ilin temsilcisine gönderilmektedir.  

 


05 – 09 Ekim’de başvuru yapanlar ve daha önceki final sınavından başarısız olanlar veya final sınavına katılamayan kişiler için yeni sınav tarihi 17 Ekim 2020’dir. Sınav tarihine kadar kullanıcıların “Eğitim Kataloğu” alanından “Basketbol Oyun Kuralları” eğitimini 5 TL karşılığında satın almaları gerekmektedir. Bu ücret vize ücretidir. 

 

Telafi sınavlarının sonuçları sonrasında mevcut Aday veya İl Hakemleri için 25 Ekim 2020 Pazar günü (muhtemel) fiziksel test planlanmaktadır. 


Bilgilerinize sunarız.